Christian Lønstrups kontrakt er blevet forlænget, så den nu udløber i sommeren 2028.

Adm. Direktør Jackie Liljedahl Rasmussen fortæller her om aftalen:

”Med Løns udløb i til næste sommer, ønskede vi en forlængelse og jeg synes det giver sig selv hvorfor vi ønsker at forlænge med ham. Det har været en god rejse og Løns har været en stor del af det her projekt som har båret slotsbyens hold til niveauer man måske aldrig turde drømme om. I Hillerød tør vi drømme stort, vi har sat et projekt i søen som mange dømte ude, men med Løns og vores stærke trup er der stadig rigtig meget at bygge videre på. Og tankerne er at vi skal fuldende den drøm som alle i HFE går rundt med, som er at vi en dag kan kæmpe med om Superliga pladserne. Jeg synes også det er et statement fra Løns at han vælger at forlænge her og forsat komme med viljen og troen på at han først er færdig her, når han har kørt projektet i mål. Det er ingen hemmelighed at Løns har fået nogle muligheder på markant højere hylder end os, men han har dog valgt takke nej tak for at fortsætte det gode arbejde her.”

Jackie Liljedahl Rasmussen har også sat ord på det tætte samarbejde i det daglige med Christian Lønstrup:

”Jeg er personligt rigtig glad for mit tætte samarbejde med Løns, vi har en fælles forståelse for hinanden og hvad vi ønsker for både vores spillere, stab og projektet som helhed. Vi supplerer hinanden rigtig godt med de kompetencer vi har hver især. Det vigtigste for mig er at Løns stadig kan se sig selv i projektet og hver dag gå på arbejde med ild i øjnene samt være motiveret for vores fortsatte rejse”

Selv siger hovedpersonen om forlængelsen:

”Jeg har snart været her i 4 år og jeg er stadig superglad for at være her. Det har været en rejse på både godt og ondt, men med det samarbejde der har været mellem både ledelsen og spillerne har gjort at man sammen har kunne bygge noget helt specielt op ingen turde tænke på var realistisk.

Jeg er meget stolt over at kunne træne de her spillere som på trods af de svære omstændigheder har været med til at gøre det her til et levebrød man vil leve og ånde for hver dag. Man skal være klar over som træner i dansk topfodbold at der kommer en masse bump på vejen, men derimod er det rigtig vigtigt at man kan tackle det sammen i alle afdelinger af en fodboldklub, og det synes jeg vi gør på højeste niveau. Grundlæggende synes jeg stadig vi rykker os uge for uge,  som er det vigtigste kriterie for at jeg ønsker at være træner og det må man sige vi i højeste grad gør.”

 

Christian Lønstrup kom til klubben i i januar måned 2020 og har siden været med til at rykke holdet op i NordicBet Ligaen, men også mod alle odds kæmpet med om top 6 pladserne i NordicBet Ligaen.

Relaterede nyheder

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    OB981025
2    Esbjerg fB960318
3    FC Fredericia951316
4    Ac Horsens943215
5    Kolding IF934213
6    Hvidovre IF934213
7    Hillerød Fodbold933312
8    Hobro IK933312
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy