SÅDAN GIK DET MED VORES SPILLERE PÅ LANDSHOLDET

Efter sidste kamp mod Vendsyssel FF blev landskampspausen sat i gang, hvor 3 spillere er rejst afsted for at repræsentere deres landshold:

Adrian Justinussen og Daniel Johansen: Det færøske landshold

Vores to færøske spillere er igen blevet udtaget til det færøske landshold, hvor de, siden deres skifte til Hillerød, har været en fast del af truppen ved hver udtagelse. I torsdags spillede Færøerne på hjemmebane mod Armenien, og kampen endte 2-2, efter at Armenien desværre udlignede i overtiden. Vores topscorer, Adrian Justinussen, blev indskiftet i det 70. minut og bidrog til at bringe Færøerne foran 2-1. Søndag aften var Færøerne igen i aktion, denne gang mod Letland, hvor opgøret endte uafgjort 1-1. Adrian Justinussen kom på banen i det 60. minut og fik en halv time på banen, dog uden mål eller assist. Daniel Johansen fik desværre ikke spilletid i denne omgang, men vender tilbage til Hillerød med fornyet energi og kampgejst.

Anton Mayland: Det danske U-19 landshold

Vores reservemålmand, Anton Mayland, er blevet udtaget til det danske U19-landshold, hvor han skal deltage i tre træningskampe i løbet af landsholdspausen. I onsdags mødte U19-landsholdet Frankrigs U19, og kampen endte 1-1. Anton Mayland var dog ikke på banen i denne kamp, men spillede hele kampen mod Portugal, hvor de danske U19-drenge desværre tabte 3-1. Anton kan se frem til en mulig startplads mod Belgien, som de møder i aften.